Korszerű
agrárlogisztikai
telephely

A modern kor igényeinek megfelelő
gabonatárházi funkciók
10 000 tonna kapacitás számára.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk modern raktárakkal és logisztikai szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a gyors és hatékony áruátvételt és szállítást. Zala megyében, Nagykanizsa mellett, Sormás külterületén található gabonatároló bázisunk. Központunk 2,3 hektáron, több mint 10 000 tonna termény elhelyezésére alkalmas tárolóval, jelentős eszközparkkal, terményszárítóval és tisztítóval rendelkezik.

GABONATÁROLÁS

5000 m2-es raktárainkban kistermelői partnereknek és nagybeszállítók számára is rendelkezésre állunk. Optimális körülményeket biztosítunk a gabonafélék tárolásához, hogy azok hosszú távon megőrizhessék frissességüket és minőségüket. Csapatunk széleskörű szaktudással és tapasztalattal rendelkezik a gabonatárolás és -kezelés terén, így ügyfeleink biztosak lehetnek afelől, hogy a terményeik nálunk biztonságban vannak.

További információért vagy a gabonatárolással kapcsolatosan felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Kapcsolat: Mismás Attila | 20/431-9166 | mismas.attila@agroboy.hu

 

Cégünk nagyfokú innovációs
készségének köszönhetően
az elmúlt években számos sikeres pályázatot nyert.

KORSZERŰ TELEPHELY

A pályázatoknak köszönhető az is, hogy logisztikai bázisunkat jelentősen korszerűsítettük.

  • 2019-ben duplájára bővítettük a szárító kapacitást és új rostarendszert építettünk ki.
  • Továbbá új kamionos beállóra és átrakóra nyertünk támogatást.
  • A telep teljes villamosenergia-igényét pedig napenergiával váltjuk ki. Ez a környezetbarát megoldás nem csak az üzemeltetési költségeket csökkenti, de a környezetre is pozitív hatással van.
  • Az épület tetőszerkezetét a legkorszerűbb Lindab páradiffúziós lemezre cseréltük, amely által kiküszöbölhető a páralefolyás.